News

Video image

[English Below] 🎧🎧🎧

Đã bao giờ bạn nghe đến sự kết hợp giữa ca hát- sáng tác nhạc và sản xuất âm nhạc điện tử chưa? Nghe thì có vẻ như là các phạm trù cực kỳ khác biệt của nền văn hoá âm thanh hiện đại, nhưng nếu có thể làm tất cả hoà quyện lại với nhau thì sẽ tạo nên một cá thể rất thú vị. Và Monolink là người làm được điều đó.

Album đầu tay của anh, “Amniotic” ra đời vào năm 2018, và 2 single “Sirens” và “Swallow” đã nhanh chóng nhảy lên vị trí số 1 tại iTunes vì sư độc đáo của nó. Âm nhạc của Monolink là sự kết hợp giữa #ambient, #techno, #electronic#house. Bạn sẽ thấy một hình ảnh Monolink luôn luôn bận rộn vui đùa với các công cụ của mình, từ đàn guitar đến micro, rồi mixer…. và tất cả các âm thanh trong set nhạc của anh luôn được thu trực tiếp, là một sản phẩm được tạo ra 100% từ chính anh.

Những đoạn điệp khúc guitar hoà nhịp cùng với âm nhạc điện tử, nhịp rung mạnh mẽ của bass lại được phối với giọng hát đầy cảm xúc, tất cả tạo nên một cái tên Monolink nổi bật trong đám đông. Single collab mới của anh với Ben Böhmer, “Black Hole”, đã đưa tên tuổi anh đến gần hơn với các bạn yêu nhạc, và chắc chắn con đường âm nhạc của anh sẽ còn tiến rất xa nhờ vào sự khác biệt của mình.

Cùng Euphoria thưởng thức live set của Monolink tại Burning Man 2018 nhé:
www.youtube.com/watch?v=IvwS6BYjHG0
#euphoriavn#monolink
********

Have you ever heard of the combination between Singer-songwriter and electronic music producer? To many that might sound like two very different aspects of modern sound culture, but connecting them all together makes a very unique figure. And Monolink is the one who can make it happen.
HIs debut album, “Amniotic” was released in 2018, and his 2 singles “Sirens” and “Swallow” quickly jumps to No.1 on iTunes for its speciality. His music is a mix of ambient, techno, electronica and house. You’ll see the image of Monolink always busy playing with his instruments, from guitar to micro to mixer… and all sounds are recorded live and authentically from himself.
Guitar chords merge into synthetic pad sounds, hypnotic bass vibrations meet emotional vocal parts, everything makes the name Monolink stand out in the crowd. His new collaboration with Ben Bohmer, “Black Hole” brings his name closer to music lovers, and he will definitely reach further is his career.
Let’s take a look at Monolink’s live set at Burning Man 2018:
www.youtube.com/watch?v=IvwS6BYjHG0
#euphoriavn#monolinkSunset at the incredible Mayan Warrior art car, Burning Man 2018. Unfortunately I had to cut out my edit of Nils Frahm's "Says" due to copyright claims. Head...
... See MoreSee Less

3 months ago

Comment on Facebook

Red Sheep ơi 🤣🤣🤣

thính có sale off mùa dịch k shop?

Ad sành lắm nhớ, có thínhhh thủng gì ko ạ 💐💐💐💐

Thính thơm hơn lelabo rùi

Father Ocean <3

Mong là thính :))

Thính thơm <3

Return to Oz :((((

Ầy

Ai uii

The Gardens of Babylon show case at Epizode !

Lets check new music of #thegardensofbabylon with Gorje Hewek & Izhevski in this link: https://soundcloud.com/thegardensofbabylon/the-first-days-of-a-decade-gorje-hewek-izhevski

😘😘😘

The Gardens of Babylon show case at Epizode !

Lets check new music of #thegardensofbabylon with Gorje Hewek & Izhevski in this link: soundcloud.com/thegardensofbabylon/the-first-days-of-a-decade-gorje-hewek-izhevski

😘😘😘
... See MoreSee Less

5 months ago

Đón bình minh ở frisbee stage - Epizode trong vũ diệu của boss Carl Craig ... See MoreSee Less

5 months ago

Comment on Facebook

last sunrise ròi 😞

Last sunset with  live set of HVOB - Epizode 2020

Last sunset with live set of HVOB - Epizode 2020 ... See MoreSee Less

5 months ago

Comment on Facebook

❤️❤️❤️

Năm nay là năm cuối ở VN à ad ưii 😓😓😓

How good is music !?

Chaim b2b Lehar in Epizode
... See MoreSee Less

5 months ago

Comment on Facebook

<3 it was so good!

Cho em tên track ad ơi

Load more