Camelia Lounge & Vous present PROK & FITCH

Camelia Lounge, 44B Ly Thuong Kiet, Hanoi

May 31, 2019 9:00 pm - June 1, 2019 3:00 am Camelia Lounge, 44B Ly Thuong Kiet, Hanoi

[Scroll down for English]

Camelia Lounge & Vous hân hạnh giới thiệu Prok | Fitch, một cái tên không còn xa lạ với làng nhạc House thế giới. Bộ đôi DJ đến từ thành phố Brighton, vương quốc Anh này đã có hơn 10 năm chinh chiến trong nghề, với sở trường là những giai điệu tech house mạnh mẽ và tràn trề năng lượng luôn khiến khán giả “đứng ngồi không yên”. 2015 là một năm nổi bật của bộ đôi này khi luôn giữ vị trí là một trong những nghệ sĩ có track nhạc bán chạy nhất trên bảng xếp hạng nổi tiếng Beatport. Prok | Fitch cùng với hai nghệ sĩ đồng hương là MDE (My Digital Enemy – Brighton) & Kadian (KDN – London) sẽ thực sự mang đến một làn gió mới cho người yêu nhạc tại Hà Nội, đảm bảo thổi bay mọi mệt mỏi, căng thẳng của các bạn sau một tuần làm việc. Còn cách nào tuyệt vời hơn để bắt đầu kỳ nghỉ cuối tuần cùng bộ đôi DJ tài hoa Prok | Fitch? Hãy cùng hòa mình vào không gian sang trọng nhưng cũng không kém phần nghệ thuật, tinh tế của Camelia Lounge và thưởng thức những món đồ uống phong phú, đặc sắc nhé, chắc chắc bạn sẽ có một buổi tối thứ 6 tuyệt vời và sảng khoái bên những người thân yêu!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Camelia Lounge & Vous proudly presents Prok | Fitch, a familiar name in the world’s house music industry. With more than 10 years of experience, this duo from Brighton UK is well known for the tech house beats that will keep your feet moving constantly. 2015 was an outstanding year for them as they were crowned one of the top selling acts on the famous Beatport. Prok | Fitch together with their supported artist MDE (My Digital Enemy – Brighton) & Kadian (KDN – London) will definitely bring a new breeze to the audience in Hanoi with an energetic set that will blow off all your stress of the week. There is no better way to kick off the weekend than finding yourself in an elegant and arty space @ Camelia Lounge and sipping the finest cocktails, you won’t miss the amazing Friday night with your beloved ones!

🎧 Time Line:
9:00 pm to 10:30 pm : Kadian – KDN [Armada, Revealed, Zulu Records]
► https://soundcloud.com/kadianmusic

10:00 pm to 11 pm : My Digital Enemy – MDE [Dirty Bird, Under The Radar, Toolroom Records]
► https://soundcloud.com/therealmde

10:30 pm untill late: Prok | Fitch [Relief, Repopulate Mars, Sound Grooves, Sola]
► https://soundcloud.com/prokfitch
ⓕ: https://www.facebook.com/ProkFitch/

🎫 ENTRANCE COUPON:
Pre-Sale: 280K
At Door: 350k
*(Including 01 drink)

▶ No camera flash in the dance floor
▶ No smoking inside the dance floor
▶ Please respect the vibe

The management reserves the right to refuse entry at its own discretion.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

C A M E L I A L O U N G E H A N O I
🌟3rd Floor, Meliã Hanoi Hotel
44B Ly Thuong Kiet, Hoan Kiem District, Hanoi.
✉️marketing@camelialounge.com
📞093 969 32 23
#prokfitch #camelialoungehanoi #meliahanoihotel #nightlife #celebration #hanoi #vietnam #endofmay #housemusic #techhouse #musiclovers