Euphoria #4 presents Jonas Saalbach

Camelia Lounge Hanoi - 3F- No.44 Ly Thuong Kiet - Hanoi.

April 19, 2019 9:00 pm - April 20, 2019 2:30 am Camelia Lounge Hanoi - 3F- No.44 Ly Thuong Kiet - Hanoi.

Hi, Music Lover!
⭐Cuộc hành trình của Euphoria lần này sẽ dẫn các bạn đến với Jonas Saalbach, 1 DJ/producer trẻ tuổi người Đức. Âm nhạc của anh là sự kết hợp giữa tiếng bass mạnh mẽ, tiếng nhạc cụ tinh tế và những giai điệu mộng mơ. Tên tuổi của anh không chỉ nổi lên tại Berlin mà nó còn trải dài từ các event như Boiler Room, Amsterdam Dance Event, Fusion, … đến Ibiza và các club underground tiếng tăm thế giới. Album mới của anh, “Reminiscene” là 1 sự đặc trưng cho âm nhạc khác biệt mà anh mang lại, điểm đến tiếp theo trong tour giới thiệu album vòng quanh thế giới của là Hà Nội chúng mình.

⭐Event này sẽ diễn ra tại Camelia Lounge Hanoi, tọa lạc tại trung tâm thành phố, nơi mà âm nhạc được hòa mình vào với không gian ấm cúng, cùng với dàn âm thanh chinh phục được những cả những tai khó tính nhất. Bạn sẽ có những trải nghiệm mới lạ và hoàn toàn thuần khiết khi đến với nơi này.

**************************************

⭐Euphoria’s journey this time brings you Jonas Saalbach, a young talented DJ/Producer from Germany. Jonas’s music is the mixture of strong bass, graceful instrumental and dreamy melodies. His name not only gained the attention in Berlin, but it also stretches from famous events like Boiler Room, Amsterdam Dance Event, Live Fusion, … to Ibiza and other famous underground clubs. His new album, “Reminiscence” is a strong statement of the unique music material he offers. The album tour is on the road and Ha Noi is one of Jonas’s stop this time.

⭐The event will be held in Camelia Lounge Hanoi, which located in the centre of the city. Camelia is the place where music blends in with the cozy atmosphere and the high quality sound systems. Join with us and you will have an amazing experience at this place.
What are you waiting for? Grab your tickets and join us on 19th April 2019. See you all music lovers!

🎧 Time Line:
9:00 pm to 10:30 pm : Ty Anh [ VTL, Euphoria VN]
► https://www.mixcloud.com/tyanh73/

10:30 pm untill late: Jonas Saalbach [Einmusika]
► https://soundcloud.com/jonassaalbach
ⓕ: https://www.facebook.com/JonasSaalbach/

🎫 ENTRANCE COUPON:
EB: 300K
GA: 450K
At Door: 600K
@ Ticket online:

▶ No camera flash.
▶ Please respect the vibe.

The management reserves the right to refuse entry at its own discretion.