Euphoria VN Presents GRUM/ Anjunabeats

June 14, 2019 9:00 pm - June 15, 2019 3:00 am

English below)
Bom tấn mùa hè – Grum (Anjunabeats)
Cùng chào đón một trong những cái tên hot nhất của Anjunafamily đến với Hà Nội vào mùa hè này. Được ghi danh là một trong top 10 Progressive DJ có bài hát bán chạy nhất Beatport, cùng với mixing skills tuyệt đỉnh đã chinh chiến trong khắp các festival nổi tiếng như Tomorrowland, Above and Beyond Group Therapy, Seven Lions’s North America tour…, Grum đánh dấu tên tuổi của mình là một trong những producer đa dạng và nhiều cảm xúc trong làng âm nhạc điện tử thế giới.

Hà Nội vinh dự là một trong những điểm đến trong tháng 6 này của Grum. Sự kết hợp lần này của Euphoria với 1 địa điểm mới toanh tại trung tâm Hà Nội, với dàn loa D&B được mệnh danh là “ông hoàng” của dòng nhạc điện tử với âm thanh trong, tiếng bass dày thể hiện được hết âm vực , đảm bảo sẽ đưa các bạn đến với một trải nghiệm hoàn toàn mới và đầy thú vị! Hãy cùng khởi động mùa hè sôi động với hành trình âm nhạc kéo dài 3h cùng Grum nhé!


*****

Summer Blockbuster- Grum (Anjunabeats)
Let’s welcome one of the hottest names in Anjunafamily to Hanoi this summer. Rated as one of the top 10 best-selling progressive DJs on Beatport, together with incredible mixing skills, Grum played at the famous fesitvals like Tomorrowland, Above and Beyond Group Therapy, Seven Lions’s North America tour… He marked his name as one of the most sotisphicated and emotive producers in electronic music.
Hanoi is proud to be one of Grum ‘s destination in June. This time Euphoria collaborates with a brand new venue in the centre of Hanoi, with the D&B speakers named as “the prince” of electronic music, clear sound, thick and warm bass that never breaks even when playing loud, this will surely bring you new and exciting experience!. Let’s kick of the summer fun with Grum’s 3-hour music journey!


Date: 14th June, 2019
Venue: TBA
Ticket info:
EB ( Limited): 450K
GA: 550K
At Door: TBA
Ticket online:https://www.euphoriavn.com/tc-events/euphoria-vn-presents-grum-anjunabeats/

▶ No camera flash.
▶ No smoking inside
▶ Please respect the vibe.
The management reserves the right to refuse entry at its own discretion.